Leisure en Recreatie

Opleidingen, workshops en online trainingen

Vier dagen werken in bedrijf. Eén dag per week theorie op school

Nieuwe duale MBO opleiding Leisure

ROC Summa Vrije tijd en De Rooi Pannen startten samen in 2021 een nieuwe MBO opleiding Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality in Eindhoven. Dit betreft een duale opleiding, waarbij een student 4 dagen per week de praktijk van het vak leert in een bedrijf en 1 dag per week de theorie van het vak leert op school.

Het eerste jaar van de opleiding zit er nu op. Wat zijn de ervaringen van de school, de studenten en de bedrijven?

Wil je meer weten over de duale opleiding Leisure? Neem contact op met Daniëlle Goos, M 06 50879744, hca.goos@summacollege.nl

Online leerplatform

RecreatieHero!

RecreatieHero is het online leerplatform voor ondernemers in de verblijfsrecreatie. Het aanbod bestaat uit 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen jouw medewerkers volgen en houdt alle leerresultaten en voortgang bij. Met RecreatieHero kan je kosteloos beschikken over een online leerplatform voor jouw personeel. Maak in een mum van tijd van elke medewerker een RecreatieHero!

 

Speciaal voor de Buitensport

Outdoor Animator

Op dit moment is de buitensport (VeBON) betrokken bij het vernieuwingsproces van Outdoor Animator in samenwerking met Edu'Actief.
De Buitensport (VeBON) streeft ernaar om samen met scholen studenten op te leiden aan de hand van de VeBON veiligheidsnorm

 

Om outdoor animator te worden heeft de buitensport (VeBON) vijf activiteiten verplicht gesteld.

  • Mountainbiken/ATB
  • Kajakken en kanoën op vlak- en licht stromend water
  • Toprope klimmen
  • Hand- en kruisboogschieten
  • Oriëntatie en navigatie.