watersport en jachtbouw

Bedrijfsgroep Waterrecreatie

Bedrijfsgroep Waterrecreatie

Tot de bedrijfsgroep waterrecreatie behoren:

  • Jachthavens en stallingbedrijven
  • Zeil- en vaarscholen
  • Jachtverhuurders
  • Charterbedrijven

Contactpersoon is: Paul de Groot, manager Bedrijfsgroep Waterrecreatie, p.degroot@hiswarecron.nl033 - 303 97 32.

Ledenbijeenkomsten
Als ondernemer in de waterrecreatie kun je van vele faciliteiten gebruik maken. We organiseren regelmatig bijeenkomsten om kennis en ervaring te delen. De bijeenkomsten vinden bij voorkeur plaats op het bedrijf van een van de leden. Bekijk de agenda.

Kennisbank
Onze uitgebreide kennisbank is exclusief toegankelijk voor jou als lid van HISWA-RECRON. Hier vind je alle onderwerpen die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering. Aan de basis hiervan liggen de algemene voorwaarden. 

Besturen en commissies
De groep zeil- en vaarscholen heeft een eigen bestuur en komt twee keer per jaar bij elkaar. Zowel de jachthavens en stallingbedrijven als de jachtverhuurders hebben een commissie waarin actuele onderwerpen met elkaar besproken worden. De commissies leveren de input voor de ledenbijeenkomsten.  

Producten en diensten

Juridisch
HISWA Algemene Voorwaarden
Haven- en werfreglement

Wetgeving
Reclamecode Reisaanbiedingen

Marketing en promotie
Platformen www.hiswa.nl en www.vakantievaren.nl

Arbo
RI&E

Voorzitter Bedrijfsgroep Waterrecreatie

Jan IJben

Jan IJben van Ottenhome Heeg

"Ik vind het belangrijk om mee te gaan met trends en behoeften. Dit betekent voor mijn bedrijf een bredere variatie aan producten en diensten aanbieden op een flexibele wijze. Ik merk dat de trend ‘gebruik in plaats van eigendom’ zich verder ontwikkelt. HISWA-RECRON helpt mij daarbij, met belangenbehartiging, lobby en goede producten en diensten. Samen kunnen we een veel groter effect bereiken."

Wat doen we voor ...

Wat doen we voor de bedrijfsgroep waterrecreatie?