Leisure en Recreatie

Kampeer- en Bungalowbedrijven

Kampeerbedrijven en vakantieparken

Kampeer- en Bungalowbedrijven

Bij HISWA-RECRON zijn ruim 900 kampeerbedrijven en 300 vakantieparken aangesloten. Van (kleine) familiebedrijven tot en met grote concerns.

Wat bieden wij?

  • Belangenbehartiging (individueel en collectief);
  • Het delen van veel kennis op het gebied van het ondernemen in de leisure en recreatie (o.a. wettelijke regels, veiligheid, arbeidsrecht, etc.);
  • Persoonlijke advisering door o.a. regiomanager op bedrijfsniveau;
  • Ontmoetingen met collega-ondernemers; een klankbord van collega-ondernemers/netwerk met een recreatiebedrijf;
  • Gratis eerstelijns juridisch advies;
  • Gebruik van de RECRON-Voorwaarden (in deze voorwaarden/spelregels lees je alles over jouw rechten en plichten tussen ondernemer en de gasten (opgesteld i.s.m. ANWB en Consumentenbond)
  • Voor bedrijven die ook afdragen aan KIKK (voorheen Sociaal Fonds) is er een online leerplatform voor ondernemers en medewerkers: RecreatieHero.
  • Gratis deelname op www.recron.nl, het platform voor de leisure en recreatie en waar de consument jouw activiteit/uitje kan vinden.

Op de website Recron.nl zijn alle Recron aangesloten campings, vakantiehuizen en vakantieparken te vinden. Van de mooiste kleine campings in Nederland tot groepsaccommodaties voor een familieweekend. Het meest veelzijdige aanbod aangevuld met ideeën voor een dagje uit in Nederland. Bekijk het unieke aanbod op Recron.nl.

Waarom lid van HISWA-RECRON?

"Ik heb veel profijt van mijn lidmaatschap. Zo hanteer ik de RECRON-voorwaarden en heb ik regelmatig gebruik gemaakt van het juridisch advies en de ondersteuning van de regiomanager, bijvoorbeeld bij ruimtelijke ordening zaken. Het netwerken en kennisdelen met collega-ondernemers is ook een echte pré."

Luuk Jansen, camping Roland in Afferden

Interessante en a...

Interessante en actuele thema's Leisure en recreatie

Lid worden met uw camping of bungalowpark?

Het HISWA-RECRON lidmaatschap heeft enorm veel voordelen voor kampeer- en bungalowbedrijven. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.