Wij zoeken mensen die willen werken aan Bruto Nationaal Geluk

Werken bij HISWA-RECRON

Onze vacatures in mei 2024

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie. Wij behartigen de belangen van circa 2.500 leden: ondernemers van bijvoorbeeld campings, vakantieparken, groepsaccommodaties, jachtwerven, jachthavens, zeilscholen en bootverhuurders.“Vanaf dag 1 voel ik mij thuis bij HISWA-RECRON. Het voelt fijn om deel uit te maken van een team waar je ideeën worden gehoord en gewaardeerd. Iedere collega staat voor je klaar bij vragen. We werken écht samen voor de ondernemers.” 
Lucie Schuijt, allround medewerker arbeidsmarktbranding

“Op de afdeling ledenadministratie vorm ik de schakel tussen collega’s en leden. Het is het centrale informatiecentrum van ons kantoor, waar iedereen zijn of haar steentje aan bijdraagt. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk omdat ik weet dat ik altijd kan rekenen op mijn collega’s.”
Marian Post, medewerker ledenadministratie

"Het is leuk om in de watersport- en recreatiebranche te werken. Door het onderwerp hangt er altijd een beetje vakantiegevoel in de lucht. En door onze ondernemers te helpen, dragen we ook een steentje bij aan een positieve watersport- of recreatie-ervaring van mensen. En daar word ik wel blij van."
René van der Vlist, hoofd marketing en communicatie

"Als je bij HISWA-RECRON werkt, ben je intrinsiek gemotiveerd om mensen te helpen. Dat zijn op de eerste plaats ondernemers in de recreatie-, watersport- en jachtbouwbranche, maar zeker ook je collega’s. Iedereen heeft zijn eigen werk, maar door de grote betrokkenheid van mijn circa 30 collega’s heb je toch altijd het gevoel dat je een teamprestatie levert. Ik vind het erg fijn om in zo’n setting mijn bijdrage te kunnen leveren."
Joost Bosman, senior jurist

"Als regiomanager bevind ik mij midden in de mooiste sector die er bestaat: de watersport en recreatie. HISWA-RECRON is de ideale trait d’union tussen bedrijven onderling, én tussen bedrijven en overheden.”
Arthur van Disseldorp, regiomanager Noord-Brabant en Limburg