HISWA-RECRON

Leisure en recreatie

Binnen de afdeling Leisure en Recreatie draait het om individuele en collectieve belangenbehartiging, persoonlijk ledenadvies en -ondersteuning.

Bedrijfsgroepen leisure en recreatiebranche

Bedrijfsgroepen leisure en recreatiebranche

Elke bedrijfsgroep heeft specifieke kenmerken en waarvoor specifieke wetten en regels gelden. Ze hebben een eigen vertegenwoordiging, gevormd uit leden en worden gefaciliteerd vanuit het hoofdkantoor.

Kennispartners, adviseurs e...

Kennispartners, adviseurs en leveranciers

De HISWA-RECRON Kennispartners beschikken over kennis en deskundigheid die zij met HISWA-RECRON en haar leden delen. Zij geven bij landelijke en regionale bijeenkomsten, inhoudelijke kennis, dat van belang is voor verbetering of optimalisering van het ondernemerschap van de HISWA-RECRON-leden.

Daarnaast delen zij met regelmaat kennis/informatie voor de vakbladen Recreactie en HISWA Magazine, nieuwsbrieven, kennisbank en andere communicatiemiddelen. De HISWA-RECRON Kennispartners zijn een exclusieve groep binnen de HISWA-RECRON Business Club.

Online leerplatform RecreatieHero!
Online leerplatform

RecreatieHero!

Het online leerplatform voor ondernemers in de verblijfsrecreatie heet RecreatieHero. Het aanbod bestaat uit 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen jouw medewerkers volgen en houdt alle leerresultaten en voortgang bij. Met RecreatieHero kan je kosteloos beschikken over een online leerplatform voor jouw personeel. Maak in een mum van tijd van elke medewerker een RecreatieHero!

 

Workshop CIRCO Circular Bu...
Workshop

CIRCO Circular Business Design Track

HISWA-RECRON en CIRCO organiseren in november en december een Circular Business Design Track. De Track, die bestaat uit drie ééndaagse workshops, is gericht op de recreatie- en watersportsector.

Lid worden?

Voordelen van een lidmaatschap

Het HISWA-RECRON lidmaatschap heeft enorm veel voordelen voor kampeer- en bungalowbedrijven, aanbieders van groepsaccommodaties en dagrecreatiebedrijven. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.