HISWA-RECRON

Leisure en recreatie

Binnen de afdeling Leisure en Recreatie draait het om individuele en collectieve belangenbehartiging, persoonlijk ledenadvies en -ondersteuning.

Bedrijfsgroepen leisure en recreatiebranche

Bedrijfsgroepen leisure en recreatiebranche

Elke bedrijfsgroep heeft specifieke kenmerken en waarvoor specifieke wetten en regels gelden. Ze hebben een eigen vertegenwoordiging, gevormd uit leden en worden gefaciliteerd vanuit het hoofdkantoor.

Kennispartners, adviseurs e...

Kennispartners, adviseurs en leveranciers

De RECRON Kennispartners beschikken over kennis en deskundigheid die zij met RECRON en haar leden delen. Zij geven bij landelijke en regionale bijeenkomsten, inhoudelijke kennis, dat van belang is voor verbetering of optimalisering van het ondernemerschap van de RECRON-leden.

Daarnaast delen zij met regelmaat kennis/informatie voor het vakblad Recreactie, nieuwsbrieven, kennisbank en andere communicatiemiddelen. De RECRON Kennispartners zijn een exclusieve groep binnen de RECRON TOP Adviseurs en TOP Leveranciers.

50 jaar RECRON!

50 jaar RECRON!

Workshops CIRCO Circular Bu...
Workshops

CIRCO Circular Business Design Track

RECRON, de brancheorganisatie in de recreatiesector, en CIRCO organiseren in november en december een Circular Business Design Track. De Track, die bestaat uit drie ééndaagse workshops, is gericht op de recreatiesector.

Lid worden?

Voordelen van een lidmaatschap

Het HISWA-RECRON lidmaatschap heeft enorm veel voordelen voor kampeer- en bungalowbedrijven, aanbieders van groepsaccommodaties en dagrecreatiebedrijven. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.