Lid worden van HISWA-RECRON

Welkom ondernemer

HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie. We tellen momenteel 2.400 leden. Ben jij ondernemer in deze sector, dan kun je tot dit netwerk toetreden.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Bekijk onze video: Wie zijn we en wat doen we voor jou?

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie over het lidmaatschap, vul dan het formulier hieronder in. We nemen dan spoedig contact met je op. Of neem zelf contact op met de afdeling ledenadministratie: 033 303 97 06 of ledenadministratie@hiswarecron.nl. Je kunt ook direct lid worden, scroll dan verder naar beneden.

Direct lid worden

Wil je vandaag nog lid worden? Dat kan.

Het lidmaatschap brengt ook enkele verplichten met zich mee. HISWA-RECRON staat bekend als een organisatie die staat voor kwaliteit. Daarom moet je je als lid conformeren aan ledenbindende eisen. Deze vind je in de statuten, het huishoudelijk reglement en het overzicht van ledenbindende besluiten. De laatste zijn van toepassing voor alle leden of voor specifieke bedrijfsgroepen.

Bij aanmelding is het van belang dat je alle activiteiten en omzetten opgeeft die betrekking hebben op watersport en recreatie. Ook als deze plaatsvinden in moeder- of dochtermaatschappijen en nevenvestigingen die actief zijn in watersport of recreatie. 

Bekijk de:

Vul daarna het aanmeldformulier in.

Vragen? 

Voordelen HISWA-RECRON lidmaatschap

Het HISWA-RECRON lidmaatschap heeft enorm veel voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.