Agenda

Leisure in Business Online

17-12 t/m 17-12-2020

Hét gratis kennisevent voor recreatieondernemers.

 

De VeBON Algemene Ledenvergadering vindt online plaats op dinsdag 1 december van 10.00-12.00 uur.

 

Met het webinar "Alfa salaris en personeel" bereidt HISWA-RECRON Partner in Business, Alfa Accountants en Adviseurs, jou online voor op het komende jaar. Je kunt kiezen uit verschillende data en tijdstippen binnen de periode van 23 t/m 27 november 2020.

 

 

De HISWA-RECRON Algemene Ledenvergadering vindt online plaats op 26 november 2020, vanaf 15.30 uur

Welkom bij het 26e HISWA International Symposium on Yacht Design and Yacht Construction. Wil je alles weten over nieuwste ontwikkelingen in jachtontwerp- en bouw? Bezoek het ONLINE HISWA jachtbouw Symposium en laat je bijpraten.

Webinar NOW 3 regeling

11-11 t/m 11-11-2020

HISWA-RECRON organiseert in samenwerking met Yara Goessens, advocaat arbeidsrecht bij HISWA-RECRON Kennispartner Stellicher advocaten, een webinar over de NOW 3 regeling (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid).

 

Op donderdag 8 oktober om 10 uur kun je meekijken naar een online verhaal van Cornel Straver over hoe de Duitse (kampeer)markt momenteel in elkaar steekt. Welke wensen en verwachtingen hebben Duitse gasten, hoe worden de verschillen per Nederlandse toeristische regio’s ervaren en hoe speel je daar als Nederlands recreatiebedrijf op in. Cornel Straver werkt voor ADAC-Camping. Het zal vooral voor ondernemers of marketeers van campings, bungalowparken en groepsaccommodaties zeer interessant zijn, maar alle HISWA-RECRON leden met interesse in de Duitse markt, kunnen zich aanmelden.

Verhoog je bedrijfsresultaat door circulair ondernemen.

Kun je met circulair ondernemen je bedrijfsresultaat verhogen en/of meer winst maken? Wat is de toegevoegde waarde van circulair ondernemen voor jouw bedrijf? Ben jij van plan om jouw producten en diensten circulair te maken en wil je er achter komen welke kansen dit biedt voor jouw bedrijf? Meld je aan voor de gratis kennismakingsworkshop op 1 oktober a.s.

 

De derde Nationale Toerisme Top vindt op 28 september 2020 online plaats van 11.00 tot ca. 12.30 uur. Tijdens deze speciale virtuele editie wordt gesproken over hoe creativiteit en innovatie kunnen bijdragen aan een duurzaam herstel van de bestemming Nederland. 

Het thema dit jaar is: ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’. De gevolgen van de coronacrisis voor met name de gastvrijheidssector zijn enorm. Tegelijkertijd zien we dat de crisis ook leidt tot nieuwe, innovatieve verdienmodellen en verrassende samenwerkingsvormen. Tijdens deze Toerisme Top gaan wij hier verder op in.

Nog een paar weken en dit 'coronaseizoen' zit erop. Tijd om terug te blikken en bovenal ook vooruit te kijken. Helaas is een fysieke bijeenkomst nog niet haalbaar. Vandaar dat JONG RECRON nog een keer een digitale bijeenkomst heeft ingepland. Zij hopen dat jullie op dinsdag 15 september om 20.00 uur weer samen met hen plaats willen plaatsnemen achter een beeldscherm om samen ervaringen uit te wisselen en vooruit te kijken naar 'de toekomst na corona.

Alle bedrijven in de recreatie en watersport(industrie) moeten werken volgens coronaprotocol. Dit protocol is bedoeld om besmetting met corona te voorkomen. Bij jezelf en bij je gasten. Veel gasten begrijpen deze maatregelen. Zij handelen volgens jouw aanwijzingen. 
Er zijn ook gasten die deze maatregelen niet (willen) begrijpen. Zij handelen niet volgens jouw aanwijzingen. Als medewerker krijg je heel wat over je heen. Hoe houd je het dan toch plezierig? 

Zijn jouw medewerkers COVID-19-Proof? De coronacrisis heeft consequenties voor alle medewerkers van bedrijven in de recreatie en de watersport. Zij moeten niet alleen werken volgens het HISWA-RECRON protocol voor de 1,5 meter economie, maar zij moeten ook toezien dat bezoekers en gasten van het bedrijf zich gedragen volgens het protocol. 

In deze training leer je gasten op een vriendelijke manier aan te spreken op hun gedrag als het gaat om de richtlijnen van het RIVM.

Training praktijkbegeleider

11-03 t/m 11-03-2020

Hoe begeleid je medewerkers? Hoe spreek je hen aan?

Wat is hun motivatie en hoe help jij hen verder hun leerdoelen te behalen?

Workshop Wet Arbeid in Balans

05-03 t/m 05-03-2020

Sinds 1 januari 2020 is er veel verandert voor werkgevers in Nederland: Een nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De oude Wet Werk en Zekerheid (WWZ) is beëindigd.

Leergang Parkmanager

03-03 t/m 03-03-2020

Met deze leergang krijgen deelnemers handvatten op onderdelen van het prachtige vak van manager van park of groepsaccommodatie!

Antifouling, vuilwater en elektrisch varen: deze en andere onderwerpen in het thema duurzaamheid staan op de agenda van het Infocafé Verduurzaming in de watersport.

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. U kunt zich voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. U kunt zich voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Impuls Zeeland en Dockwize organiseren
de tweede editie van Finance Me?! op maandag 10 februari 2020. Kom naar het event en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering.
 

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.