Agenda

Zijn jouw medewerkers COVID-19-Proof? De coronacrisis heeft consequenties voor alle medewerkers van bedrijven in de recreatie en de watersport. Zij moeten niet alleen werken volgens het HISWA-RECRON protocol voor de 1,5 meter economie, maar zij moeten ook toezien dat bezoekers en gasten van het bedrijf zich gedragen volgens het protocol. 

In deze training leer je gasten op een vriendelijke manier aan te spreken op hun gedrag als het gaat om de richtlijnen van het RIVM.

Training praktijkbegeleider

11-03 t/m 11-03-2020

Hoe begeleid je medewerkers? Hoe spreek je hen aan?

Wat is hun motivatie en hoe help jij hen verder hun leerdoelen te behalen?

Workshop Wet Arbeid in Balans

05-03 t/m 05-03-2020

Sinds 1 januari 2020 is er veel verandert voor werkgevers in Nederland: Een nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De oude Wet Werk en Zekerheid (WWZ) is beëindigd.

Leergang Parkmanager

03-03 t/m 03-03-2020

Met deze leergang krijgen deelnemers handvatten op onderdelen van het prachtige vak van manager van park of groepsaccommodatie!

Antifouling, vuilwater en elektrisch varen: deze en andere onderwerpen in het thema duurzaamheid staan op de agenda van het Infocafé Verduurzaming in de watersport.

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. U kunt zich voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. U kunt zich voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Impuls Zeeland en Dockwize organiseren
de tweede editie van Finance Me?! op maandag 10 februari 2020. Kom naar het event en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering.
 

'Varen doe je Samen!' gaat door in de periode 2020 – 2025. In de nieuwe convenantperiode wordt voortgeborduurd op resultaten uit het verleden en nieuwe aandachtsgebieden voor de toekomst. De nadruk ligt op (technische)preventie, reisvoorbereiding en veiligheid óp het water en belangrijk hierbij: wat kunnen we leren van praktijksituaties. Hierin speelt veiligheidsbewustzijn en eenduidige informatie een belangrijke rol. “Veilig, plezierig en duurzaam varen doe je samen!”

Op vrijdag 31 januari 2020 opent Jong RECRON het nieuwe jaar met een interessante middag over het thema ‘Een nieuwe start’.
We verdiepen ons in bedrijfsovername en we maken een uitstapje naar de watersport naar aanleiding van de fusie HISWA-RECRON.

De Netwerkborrel op de grootste internationale tentoonstelling van Europa bestaat sinds 2015 en was direct een groot succes. Kuiper Verzekeringen (HISWA-RECRON Business Club) nodigt alle Nederlandse standhouders van harte uit voor de 2020 editie. 

Graag nodigen wij u uit voor een middag met als thema De jachthaven van de toekomst. Deze middag is een gezamenlijk initiatief van HISWA-RECRON, het Samenwerkingsverband Nautische Dienstverlening, het Watersportverbond en de Gemeente Amsterdam.

Ontmoet professionals uit de sector terwijl je jezelf onderdompelt in Hyde Park Winter Wonderland - de sprankelende en adembenemende, nummer één kerstbestemming in het hart van Londen.

Wij nodigen u van harte uit voor het RECRON-HISWA congres op vrijdag 13 december a.s. Tijdens het congres staan 3 bedrijfspitches waarin uitdagingen en oplossingen in een snel veranderende markt centraal. Aansluitend geeft architect Hans Achterbosch zijn visie op iconische leisure projecten in China. Hans is ondernemer, duurzaamheidspionier, Mount Everest beklimmer en bovenal…. avonturier. Nieuwsgierig? Meld je snel aan want de afgelopen 5 jaar is het innovatiecongres telkens vol!

Hoe zorg je voor een pakkende tekst voor vacatures?

Leden uit de bedrijfsgroep Groepenmarkt zijn welkom op de bijeenkomst op Recreatiebedrijf De Maathoeve in Heeten (Overijssel). De bijeenkomst start om 14.30 uur en eindigt rond 17.30 met een diner.

Ledenbijeenkomst Regio Delta

10-12 t/m 10-12-2019

Op dinsdag 10 december vindt in Vlissingen de ledenbijeenkomst Delta plaats.
We hebben een interessant programma voor je opgesteld, die bestaat uit twee delen. In het eerste deel krijg je de unieke gelegenheid om een kijkje in de keuken van de Nautische Centrale te nemen. Behalve de sluizen van Vlissingen en Veere worden hier ook de Zeelandbrug én de vijf bruggen over het Kanaal door Walcheren bediend. Dit alles terwijl jij erbij bent.

Dinsdag 10 december van 14.00 uur tot ca. 17.30 uur bij Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp.

Direct aanmelden kan hier

RECRON organiseert op dinsdag 10 december a.s. een ledenbijeenkomst waarbij we jou graag uitnodigen. We zijn deze middag te gast bij De Klepperstee in Ouddorp.
Tijdens deze middag praat ik je bij over de ontwikkelingen in de branche. Onze kennispartner Stratech neemt jou mee in de wereld van betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data. Mijn collega Martin Merks informeert jou samen met kennispartner Stellicher - over de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Wat betekent deze wet  per 1 januari a.s. concreet voor jou als werkgever.  We laten jou zien hoe je eenvoudig jouw medewerkers kunt bijscholen. En we sluiten af met een rondleiding over de Klepperstee waarbij we ook de naar de energietransitie kijken.

 

Voor ondernemers die koploper willen zijn

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.