Agenda

Workshop Wet Arbeid in Balans

23-01 t/m 23-01-2020

Sinds 1 januari 2020 is er veel verandert voor werkgevers in Nederland: Een nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De oude Wet Werk en Zekerheid (WWZ) is beëindigd.

De Netwerkborrel op de grootste internationale tentoonstelling van Europa bestaat sinds 2015 en was direct een groot succes. Kuiper Verzekeringen (HISWA-RECRON Business Club) nodigt alle Nederlandse standhouders van harte uit voor de 2020 editie. 

Graag nodigen wij u uit voor een middag met als thema De jachthaven van de toekomst. Deze middag is een gezamenlijk initiatief van HISWA-RECRON, het Samenwerkingsverband Nautische Dienstverlening, het Watersportverbond en de Gemeente Amsterdam.

Ontmoet professionals uit de sector terwijl je jezelf onderdompelt in Hyde Park Winter Wonderland - de sprankelende en adembenemende, nummer één kerstbestemming in het hart van Londen.

Wij nodigen u van harte uit voor het RECRON-HISWA congres op vrijdag 13 december a.s. Tijdens het congres staan 3 bedrijfspitches waarin uitdagingen en oplossingen in een snel veranderende markt centraal. Aansluitend geeft architect Hans Achterbosch zijn visie op iconische leisure projecten in China. Hans is ondernemer, duurzaamheidspionier, Mount Everest beklimmer en bovenal…. avonturier. Nieuwsgierig? Meld je snel aan want de afgelopen 5 jaar is het innovatiecongres telkens vol!

Hoe zorg je voor een pakkende tekst voor vacatures?

Leden uit de bedrijfsgroep Groepenmarkt zijn welkom op de bijeenkomst op Recreatiebedrijf De Maathoeve in Heeten (Overijssel). De bijeenkomst start om 14.30 uur en eindigt rond 17.30 met een diner.

Ledenbijeenkomst Regio Delta

10-12 t/m 10-12-2019

Op dinsdag 10 december vindt in Vlissingen de ledenbijeenkomst Delta plaats.
We hebben een interessant programma voor je opgesteld, die bestaat uit twee delen. In het eerste deel krijg je de unieke gelegenheid om een kijkje in de keuken van de Nautische Centrale te nemen. Behalve de sluizen van Vlissingen en Veere worden hier ook de Zeelandbrug én de vijf bruggen over het Kanaal door Walcheren bediend. Dit alles terwijl jij erbij bent.

Dinsdag 10 december van 14.00 uur tot ca. 17.30 uur bij Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp.

Direct aanmelden kan hier

RECRON organiseert op dinsdag 10 december a.s. een ledenbijeenkomst waarbij we jou graag uitnodigen. We zijn deze middag te gast bij De Klepperstee in Ouddorp.
Tijdens deze middag praat ik je bij over de ontwikkelingen in de branche. Onze kennispartner Stratech neemt jou mee in de wereld van betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data. Mijn collega Martin Merks informeert jou samen met kennispartner Stellicher - over de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Wat betekent deze wet  per 1 januari a.s. concreet voor jou als werkgever.  We laten jou zien hoe je eenvoudig jouw medewerkers kunt bijscholen. En we sluiten af met een rondleiding over de Klepperstee waarbij we ook de naar de energietransitie kijken.

 

Voor ondernemers die koploper willen zijn

Op dinsdag 3 december organiseert RECRON speciaal voor leden een bezoek aan de Tweede Kamer. 

Of het nu gaat over arbeidsrecht, verduurzaming van bedrijfspanden of de toekomst van recreatie en toerisme in Nederland, in de Tweede Kamer worden veel beslissingen gemaakt die recreatieondernemers rechtstreeks raken. Om die reden zet RECRON al jaren in op de belangenbehartiging op nationaal niveau. Maar hoe ziet die belangenbehartiging er nu in de praktijk uit? Door wie worden de beslissingen gemaakt, en hoe wordt een Kamerdebat gevoerd? 

Vanaf 1 januari 2020 verandert er veel voor werkgevers in Nederland: er komt een nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De oude Wet Werk en Zekerheid (WWZ) eindigt.

Dinsdag 26 november t/m donderdag 28 november 2019 in het kennistheater in hal 3

Bestel online jouw gratis entreeticket (2 personen) en gebruik hierbij registratiecode: 61951329.

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. U kunt zich voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

De wereld van recreatie is te zien, te horen en te beleven tijdens RECREATIE VAKBEURS 2019 van 26 t/m 28 november 2019 in Hardenberg.
In zeven prachtige gesegmenteerde beurshallen worden dertien verschillende branches gepresenteerd en worden dé hottopics uit de sector belicht.

Bestel online jouw gratis entreeticket (2 personen) en gebruik hierbij registratiecode: 61951329.

Een veilige en goedgekeurde gasinstallatie is belangrijk. U kunt zich voorstellen, wat er allemaal mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie. Het keuren van installaties moet dan ook op professionele wijze gebeuren om alle risico’s op ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

Op woensdag 27 november vindt het Vrijetijdscongres 2019 in Flevoland plaats van 9.00 - 13.30 uur.

In iedere onderneming gebeurt helaas vroeg of laat een calamiteit. In dat geval telt elke seconde en moet er direct doeltreffend worden gehandeld. In elk bedrijf moet hiervoor tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) in het bedrijf aanwezig zijn. In deze training leert u direct hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in het bedrijf.

Algemene Ledenvergadering

26-11 t/m 26-11-2019

De Algemene Ledenvergadering van HISWA Vereniging is op vrijdag 26 november 2019.

RECRON ALV

26-11 t/m 26-11-2019

De RECRON ALV vindt plaats tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg tussen 13.00 en 15.00 uur. Vanaf 12.30 staat de koffie en thee met wat lekkers klaar in vergaderzaal 1 (trap op in Hal 3 naar eerste etage).

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.