Agenda

Een middag boordevol inspiratie over de prachtige sector, waar medewerkers, werkgevers en onderwijs met samen komen en voor mooie inzichten zorgen.  Aansluitend een informele borrel.

Volgens de Arbo-wet is het belangrijk om te beschikken over actuele kennis en vaardigheid van het veilig en efficient hijsen van pleziervaartuigen met een hijsinstallatie. Hiermee verminder je de kans op ernstige ongelukken en schades. 
Verzekeringmaatschappijen stellen opleidingseisen. Bovendien controleert de arbeidsinspectie. 

De jaarlijkse HISWA-RECRON Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 28 november 2023 bij InnStyle in Maarssen. Tijdens deze ALV staat onder andere de vaststelling van de jaarrekening 2022, de prognose 2023 en de begroting voor 2024 op de agenda. We presenteren een aantal bijzondere projecten, blikken terug op het jaar en kijken vooruit naar 2024. En de middag wordt samengevat door Actic Impro met humor en muziek.

De Benen-Op-Tafel-sessie is kennis delen en uitwisslen over speciale onderwerpen/vraagstukken die van groot belang zijn voor de branche. Dit doen we met onze experts, Partners in Business en Kennispartner). Alles draait om samen de branche vooruit te helpen en de ondernemers te laten ondernemen.

N.B. deze bijeenkomst is alleen voor de Partners in Business en Kennispartners.

Op donderdag 23 november organiseren we een inspirerende ochtend bij Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen. Op deze ochtend lichten we mooie voorbeelden uit van verduurzaming en communicatie daarover. Verder kun je letterlijk een kijkje nemen bij de stappen die een gecertificeerde collega heeft gezet.

HISWA-RECRON organiseert voor haar leden uit Noord-Holland, Flevoland en Utrecht een ledenbijeenkomst. Zowel landrecreatie- als watersportbedrijven zijn uitgenodigd! 
 
 

 Een buitengewone dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en innovatieve inzichten. Deze inspiratiedag speciaal voor Schouwse (recreatie-)ondernemers in het Limburgse Valkenburg.

Bied jij groepsverblijven aan voor groepen vanaf 10 personen? Dan is deze dag speciaal voor jou! Of je nu alleen groepsaccommodaties aanbiedt of dit combineert met bijvoorbeeld buitensport, een zeilschool, een camping of vakantiepark, je bent van harte welkom.

Dit jaar vindt de elfde editie van het HISWA-RECRON Jachthavensymposium, een succesvolle samenwerking tussen METSTRADE Show en HISWA-RECRON, plaats op vrijdag 17 november. Het symposium maakt deel uit van het Marina & Yard Pavilion.

Dé vakbeurs voor een toekomstbestendige recreatiebranche.

HISWA-RECRON is op deze beurs aanwezig met een stand in hal 7.

De ledenbijeenkomst op donderdag 16 november is wegens omstandigheden geannuleerd. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zodra er een nieuwe datum bekend is brengen we de leden uit Overijssel hierover op de hoogte.

Bied jij binnen- en buitensportactiviteiten aan? Dan is deze dag speciaal voor jou! Of je nu sportieve activiteiten voor families, bedrijven of scholen aanbiedt, of evenementen, teambuilding of actieve reizen organiseert, je bent van harte welkom. 

Deze ledenbijeenkomst vindt plaats bij camping Zuidduinen in Katwijk.

Je kunt je voorstellen, wat er mis kan gaan met een onveilige gasinstallatie.
Het regelmatig keuren van gasinstallaties is belangrijk. Dit moet op professionele wijze gebeuren om  ongevallen en schadeclaims te voorkomen.

De ledenbijeenkomst voor de HISWA Jachtmakelaars vindt plaats op bij Contest Yachts in Medemblik. De werf is vrij recent verbouwd en het is de moeite waard te bekijken op welke wijze Contest jachten worden gebouwd en welke technieken worden toegepast. 

Bijeenkomst voor de HISWA-RECRON leden in Brabant

In iedere onderneming gebeurt helaas vroeg of laat een calamiteit. In dat geval telt elke seconde en moet er direct doeltreffend worden gehandeld. In elk bedrijf moet hiervoor tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) in het bedrijf aanwezig zijn. In deze training leert u direct hulp te verlenen bij ongevallen, brand en andere calamiteiten in het bedrijf.

De Randmeren zijn volop in ontwikkeling en staan de komende jaren voor veel uitdagingen. Gastvrije Randmeren nodigt bewoners, bezoekers, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit om tijdens een aantal Randmeren Sessies na te denken over de toekomst van het gebied. HISWA-RECRON is bij het proces betrokken en zij verzoekt individuele bedrijven om deel te nemen aan één van de sessies.

De derde ondernemersbijeenkomst van Duurzaam Gastvrij Gelderland voor ondernemers in het rivierengebied en Arnhem-Nijmegen

De tweede ondernemersbijeenkomst van Duurzaam Gastvrij Gelderland en dit keer voor de ondernemer van de Noord-Veluwe

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.