Agenda

2020-01-31 13:00:00

Nieuwjaarsbijeenkomst "Nieuwe Start" van Jong RECRON

31 januari 2020

Op vrijdag 31 januari 2020 opent Jong RECRON het nieuwe jaar met een interessante middag over het thema ‘Een nieuwe start’.
We verdiepen ons in bedrijfsovername en we maken een uitstapje naar de watersport naar aanleiding van de fusie HISWA-RECRON.

Programma

  • 13.30 uur -  Inloop
  • 14.00 uur - Presentatie van  Rozemarijn Dees en Maas RBM over bedrijfsovername van Camping De Zuidduinen. Hoe verloopt een overnametraject en wat zijn de do’s & don’ts?
  • 15.30 uur - Presentatie van Albertha Wielsma (Hogeschool Windesheim) over het project 'Wij zijn een familiebedrijf. En (hoe) communiceren we dat?'. Wat zijn de voor- en nadelen van het uitdragen dat je een familiebedrijf bent?
  • 16.15 uur - Presentatie van Geert Dijks. Hij vertelt ons over de fusie en de overeenkomsten en verschillen tussen de leden van HISWA en de leden van RECRON. 
  • 17.00 uur - Borrel


Kosten      
Gratis voor leden, € 25,00 voor niet-leden

Voor wie
Deze nieuwjaarsbijeenkomst is niet alleen voor leden van Jong RECRON, wij hopen hier ook veel RECRON-leden te mogen verwelkomen!

Wanneer
V
rijdag 31 januari 2020

Locatie
Camping De Zuidduinen, Zuidduinseweg 1 te Katwijk


Klik hier om je aan te melden
 

Meer informatie over Jong RECRON

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.