HISWA-RECRON webinars

Laatste update: 24/03/2022

HISWA-RECRON organiseert webinars en workshops over diverse onderwerpen die van belang zijn voor HISWA-RECRON leden.

• Webinar Elektrisch Varen (tijdsduur 47 minuten - start is doorscrollen naar 09:35')
    Wat is de visie op elektrisch varen? Wat zijn de ontwikkelingen? Welke rol speelt energietransitie? Wat zij de inzichten, mogelijkheden en ...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: now 3 webinar webinars circulair ondernemen duurzaam toekomstgericht ondernemen recron voorwaarden vaste plaatsen dynamic pricing vakantiepark van de toekomst veilig verhuren onboarding medewerkers cyber security elektrisch varen prijsverhogingen