Btw-verplichtingen bij verkopen van goederen en diensten binnen de EU

Laatste update: 11/04/2024

Wanneer en waar moet er BTW worden afgedragen bij levering van goederen en diensten binnen de EU?

Bij leveringen van goederen of diensten aan btw-ondernemers wordt de btw-verplichting in het algemeen verlegd naar de afnemer. Zodat hier in Nederland geen btw wordt afgedragen.

Als de afnemer geen btw-ondernemer is, ontstaat er ...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Opname BTW Café-20230502_140152-Opname van vergadering.mp4

Tags: btw OSS btw regeling Handel import export Europese Unie wetgeving belasting