Manifest - Voor de bestuursperiode 2022-2026


Laatste update: 08/03/2022

Het belang van watersport- en recreatiebedrijven in de toekomst voor de bestuursperiode 2022-2026: dat is beschreven in een manifest van HISWA-RECRON. Het manifest is een nuttig document in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Ons land staat voor heel grote opgaven. De energietransitie, het oplossen van het woningtekort, de verdeling van schaarse ruime in de leefomgeving en het opleiden van voldoende vakmensen. Het is een kleine greep van onderwerpen die op het bordje komen van raadsleden en wethouders in de bestuursperiode 2022-2026. Watersport- en recreatiebedrijven krijgen ook te maken met al deze thema’s en hebben daar een belangrijke rol in te vervullen. Dat versterkt de enorme maatschappelijke en economische betekenis van de sector.

Samen met raadsleden en wethouders wil HISWA-RECRON de komende vier jaar werken aan een mooier Nederland, waarin recreatie naast wonen en werken als topprioriteit wordt gezien. HISWA-RECRON neemt toekomstige raadsleden en wethouders graag mee in deze ambitie. In het manifest staan praktische aandachtspunten voor de korte en lange termijn. 

Documenten

Tags: gemeenteraadsverkiezingen 2022