Elektriciteitsnetten op recreatieparken: aanvullende eisen voor de veiligheid

Laatste update: 09/12/2021

Op verreweg de meeste recreatiebedrijven hebben recreatieondernemers in de afgelopen decennia een elektriciteitsnetwerk aangelegd. Dat netwerk dient aan de veiligheidsnormen, neergelegd in diverse NEN-documenten te voldoen.

Veel van de hier bedoelde elektriciteitsnetten, in het bijzonder de netten waarop afzonderlijke WOZ-objecten (doorgaans bungalows of chalets op eigen grond van de consument) zijn aangesloten,  vallen onder de werkingssfeer van de Elekt...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: elektriciteitswetgeving elektriciteit toolkit elektriciteitsnetten op recreatieparken