Golfkar op eigen terrein op kenteken?


Laatste update: 22/12/2021

Moet een golfkar, die alleen op het eigen terrein wordt gebruikt op kenteken worden gesteld? Volgens de RDW wel. HISWA-RECRON vindt van niet.

De opvatting van HISWA-RECRON is, dat het wegen- en padennet op een camping in zijn algemeenheid niet aan te merken als openbare weg.

Wet, literatuur en jurisprudentie zeggen hierover het volgende:

Artikel 1 van de Wegenwet bepaalt, ...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: