Het nieuwe rookverbod per 1 januari 2022

Laatste update: 24/01/2022

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) handhaaft sinds 1 april 2021 actief het rookverbod op rookruimtes in de horeca. Het verbod gold al langer, maar ondernemers kregen meer tijd om aanpassingen te verrichten. Op 1 juli 2021 zijn alle rookruimtes in (semi-)publieke en openbare gebouwen gesloten.

Per 1 januari 2022 dienen in rookruimtes in bedrijfsgebouwen te zijn gesloten, te denken valt aan sport, cultuur, onderwijs, zorg en overheid. Een bedrijfsauto wordt gezien als werkplek. Het rookverbod geldt dus ook in bedrijfsauto’s....

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: rookverbod rookruimtes openbare ruimtes NVWA tabak- en rookwarenwet