Voorwaarden Buitensport (VeBON)


Laatste update: 16/08/2022

In de Algemene Voorwaarden voor de Buitensport (VeBON) vind je de "spelregelregels" over de rechten en plichten tussen ondernemer en de gasten. De Buitensport (VeBON) heeft voorwaarden voor de zakelijke - én consumentenmarkt.

Consumentenvoorwaarden

De Voorwaarden voor de consumentenmarkt zijn van toepassing bij overeenkomsten met consumenten. Dat betreft individuele particuliere inschrijvingen, gezinnen en alle particuliere groepen (familiegroepen, vrijgezellengroepen, etc.).

 

Zakelijke voorwaarden

De zakelijke voorwaarden zijn van toepassiing voor zakelijke overenkomsten. Dat betreft overeenkomsten met bedrijven, scholen, stichtingen en verenigingen.

Het kan zijn dat een zakelijke partij een aanvraag doet, maar aangeeft namens de achterliggende consument te boeken. De overeenkomst komt dan tussen de onderneming en de consument tot stand. In deze situatie dienen de consumentenvoorwaarden gehanteerd te worden in relatie tot de consument.

 

Documenten

Tags: Voorwaarden buitensport VeBON voorwaarden zakelijke markt consumentenmarkt buitensport spelregels rechten en plichen