Exclusieve verzekering voor buitensportondernemers

Laatste update: 03/02/2022

HISWA-RECRON Buitensportleden (met VeBON keurmerk) beschikken over een goede aansprakelijkheidsverzekering speciaal gericht op de buitensportondernemers en hun activiteiten (uniek in de sector).

Buitensportbedrijven kunnen gebruik maken van deze collectieve verzekeringsmogelijkheden, wanneer zij voldoen aan de voorwaarden.

Het afsluiten van de verzekering loopt via tussenpersoon Dool Assurantiën.
Wanneer je meer informatie wi...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: verzekering Buitensportverzekering vebon aansprakelijkheidsverzekering ERGO premie