Voorkom verzuim met het Preventief medisch onderzoek (PMO)


Laatste update: 24/02/2022

Iedere ondernemer met personeel moet zijn werknemers periodiek een Preventief medisch onderzoek (PMO) aanbieden. Zo kun je gezondheidsproblemen en -risico’s op het werk op tijd signaleren en verzuim voorkomen. Voor de leden van HISWA-RECRON biedt ArboNed een PMO afgestemd op de watersport- en recreatiebranche: het PMO HISWA-RECRON.

Uitgebreide gezondheidscheck

Het PMO is een uitgebreide gezondheidscheck voor jouw werknemers. Het geeft jouw werknemers inzicht in hun eigen gezondheid, leefstijl en eventuele gezondheidsrisico’s. Zo weten zij wat ze kunnen doen om dit te verbeteren. Vanaf 15 deelnemers kun je kiezen voor een groepsrapportage die de relevante risico’s voor jouw bedrijf zichtbaar maakt. Je kunt dan gericht maatregelen treffen om jouw organisatie gezonder en vitaler te maken.

 

Voordelen

Het PMO is meer dan alleen een wettelijke verplichting. Als je periodiek een PMO aanbiedt, laat je zien dat je jouw werknemers waardeert en hun gezondheid belangrijk vindt. Jouw werknemers voelen zich daardoor meer betrokken bij jouw bedrijf. Bovendien draagt het PMO bij aan gezondere werknemers, minder verzuim en daarmee lagere kosten.

 

Afgestemd op de branche

Het PMO HISWA-RECRON van ArboNed is ontwikkeld in nauwe samenwerking met HISWA-RECRON en geeft snel en gemakkelijk inzicht in de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers. Je voldoet daarmee ook aan de wettelijke verplichting.

 

Meer weten?

Je kunt het PMO HISWA-RECRON nu online afsluiten tegen een vaste prijs. Meer weten of direct afsluiten? Kijk op www.arboned.nl/pmo-hiswa.   

 

Externe links

Tags: PMO ARBONED Preventief Medisch Onderzoek Gezondheidscheck