Evaluatie richtlijn pakketreizen

Laatste update: 18/05/2022

De Europese commissie evalueert momenteel de zogenaamde Richtlijn Pakketreizen en heeft daartoe een consultatie open gesteld waaraan ook HISWA-RECRON, in gezamenlijkheid met andere partijen binnen Gastvrij Nederland, heeft meegedaan.

De richtlijn Pakketreizen stelt eisen aan aanbieders die twee of meer reisdiensten aanbieden in één pakket of als gekoppelde dienst. Reisdiensten zijn in dit kader: het verschaffen van personenvervoer, het verschaffen van acco...