SLIM subsidie voor MKB bedrijven

Laatste update: 27/07/2022

Uit onderzoek blijkt dat nog niet alle MKB-bedrijven genoeg doen aan het ontwikkelen van hun medewerkers. Redenen die hieraan ten grondslag liggen zijn een gebrek aan tijd en financiële middelen. Daarom wil de overheid MKB-bedrijven op dit punt een duwtje in de rug geven.

Wil je in jouw organisatie werken aan het verbeteren van kennis en vaardigheden en aan de ontwikkeling en het uitdagen van medewerkers? HISWA-RECRON wijst je graag op de mogelijkheden van de volgende subsidieregeling: Stimuleringsregeling L...