Vakantiedagen: Hoe zit het nou eigenlijk?

Laatste update: 10/08/2022

Het is volop vakantietijd. Veel werknemers zijn druk aan de slag in de recreatie en de watersport.
Een aantal werknemers geniet van een verdiende vakantie. Hoe zit het eigenlijk met die vakantiedagen?

Een werknemers mag zelf bepalen, wanneer en hoeveel vakantiedagen hij wil opnemen. Van de werkgever wordt verwacht, dat hij de werknemer in staat stelt vakantie op te nemen, maar hij mag dat niet verplichten. Een uitzondering zijn de collec...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: vakantiedagen verlof werknemers hrm