Wijziging wetgeving 2023

Laatste update: 10/01/2023

Zoals elk kalenderjaar verandert er weer het nodige in de voor ondernemers toepasselijke wetgeving. De belangrijkste wijzigingen zijn hieronder weergegeven.

Verhoging Vennootschapsbelasting. Bent u mkb’er met een bv of nv? U gaat meer vennootschapsbelasting betalen:

• De grens van de eerste schijf van de vennootschapsbelasting (vpb) wordt verlaagd naar € 200.000. Dat is nu &...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: