Richtlijnen voor pakketreizen

Laatste update: 21/02/2024

Wat moet je weten over pakketreizen?

Een overeenkomst voor de huur van een groepsaccommodatie met volledige verzorging (eten en drinken) is óók een pakketreis.

Voor zogenaamde pakketreizen en gekoppelde reisdiensten kent het Burgerlijk Wetboek speciale bepalingen ter bescherming van de consument. Deze bepalingen hebben de nodige gevolgen voor aanbieders van die reizen op reisdiensten. Deze wetteli...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: pakketreizen richtlijnen pakketreizen