Gebruik van de voorwaarden


Laatste update: 09/01/2024

We hebben de HISWA Algemene Voorwaarden en de RECRON Algemene Voorwaarden maar hoe ga je nu op de juiste manier hier mee om? Het antwoord op deze vraag is logisch en duidelijk: als lid van HISWA-RECRON gebruik je de HISWA Algemene Voorwaarden én de RECRON Algemene Voorwaarden. Bied je als watersportbedrijf een recreatieproduct of -dienst aan, dan gelden naast de HISWA Algemene Voorwaarden ook de RECRON Algemene Voorwaarden. Bied je als recreatiebedrijf een watersportproduct of -dienst aan, dan gelden naast de RECRON Algemene Voorwaarden ook de HISWA Algemene Voorwaarden. Zoals we tijdens de afgelopen Algemene Vergadering afspraken, geldt dit vanaf april 2023.

Toepassen van de voorwaarden

Het lidmaatschap van HISWA-RECRON brengt mee dat je als HISWA en/of RECRON Erkend Bedrijf de HISWA en/of RECRON Algemene Voorwaarden hanteert in de relatie met jouw gasten en jouw klanten. Onze algemene voorwaa...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.


Tags: voorwaarden toepassen