Omgaan met de pers - 12 tips

Laatste update: 03/05/2023

In het seizoen zoeken journalisten onze sector steeds vaker op. Ze willen weten hoe het met de boekingen staat, hoe de markt er voor staat of willen een reactie bij een ongeval of incident. Hoe ga je nu goed om met die perscontacten? Wij geven je 12 tips.

1. Spreek van tevoren af wie de woordvoering doet. Maak één persoon verantwoordelijk voor perscontacten. Meestal de communicatiemanager of de directeur. Regel ook een reservewoordvoerder.
  2. Communiceer naar alle medewerkers dat ...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: pers journalist media