De nieuwe Gasketelwet

Laatste update: 08/05/2023

Vanaf 1 april 2023 geldt de nieuwe Gasketelwet. Voortaan mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen.

De nieuwe gasketelwet geldt voor alle monteurs die aan gasverbrandingsinstallaties werken. Het gaat om het installeren, repareren, onderhouden en in bedrijf stellen van de installaties. De wet geldt alleen voor het werken aan de gashoudende...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: gasketel