Prijsontwikkeling 2024

Laatste update: 19/09/2023

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) verbiedt het HISWA-RECRON om leden te adviseren over de prijsverhogingen die zij op hun tarieven zouden moeten toepassen. Dat zou strijdig zijn met het mededingingsrecht.

Niettemin kunnen wij je wel wijzen op 2 relevante zaken die bij prijsverhogingen een rol spelen:

1. de indexcijfers van het CBS
In deze index kun je zien hoe de prijsindex zich ontwikkelt - voor de prijsstelling voor 2024 bieden deze cijfe...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: prijsontwikkeling indexering prijsindex 2024