RecreatieHero: hét online leerplatform

Laatste update: 21/03/2024

Hét online leerplatform voor de recreatiebranche

Bedrijven in de verblijfsrecreatie die afdragen aan KIKK (voorheen Sociaal Fonds) kunnen gebruiken maken van het online leerplatform, RecreatieHero.nl.

Het aanbod bestaat uit maar liefst 150 leuke en leerzame trainingen op het gebied van competenties, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Kies zelf welke trainingen jouw medewerkers volgen en houdt alle leerresultaten en voortgang bij. Met RecreatieHero kan je kosteloos beschikken over een online leerplatform voor jouw personeel. Maak in een mum van tijd van elke medewerker een RecreatieHero!

Trainen, motiveren en inspireren

• Een breed pakket waarin voor iedereen wat te vinden is. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.
  • Van soft skills trainingen tot aan horecatrainingen met onder andere gastvrijheid en sociale hygiëne.
  • Van een biertje tappen tot upselling en van creatief denken tot Excel.
  • Kies zelf welke trainingen je medewerkers moeten of mogen volgen en houdt alle leerresultaten en voortgang bij.

Bij RecreatieHero.nl train je niet alleen je medewerkers, ze worden ook gemotiveerd en geïnspireerd. Jouw personeel moet continu de veranderingen in de markt en het bedrijf bijhouden. Ook wil je gekwalificeerde medewerkers natuurlijk zo lang mogelijk binden. Het is daarom  belangrijk  om te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze worden er niet alleen effectiever van, maar ervaren ook meer plezier in het werk.

Leuk! Maar hoe werkt het?

Wil je aan de slag met ons leerplatform? Volg dan onderstaande stappen om binnen no-time te starten met RecreatieHero.

Ga naar www.recreatiehero.nl

1. Vul het aanvraagformulier in op de website van RecreatieHero. Je kunt kiezen uit de pakketten Basis en Premium. Informatie over de pakketten vind je op website.
  2. Wij verwerken je aanvraag en zetten alles voor je klaar. Vervolgens ontvang je van een e-mailbericht met alle informatie en jouw unieke inloggegevens  voor  zowel de   medewerkers  beheerpagina als voortgangsdashboard.
  3. Via de medewerkers beheerpagina (beheer.recreatiehero.nl) kun je medewerkers toevoegen en later indien gewenst op non-actief zetten. Meld je iemand aan? Dan krijgt hij of zij automatisch een uitnodiging toegestuurd per e-mail waarna ze hun inloggegevens kunnen aanmaken voor het leerplatform.
  4. Zijn je medewerkers lekker aan de slag gegaan? Dan is het uiteraard leuk en leerzaam om de voortgang van deze medewerkers te bekijken. Om dit te doen log je in bij het voortgangsdashboard. (recreatiehero.nl/academy)

Liever een eigen bedrijfsacademy met nog véél meer mogelijkheden?

Voor recreatieondernemingen met méér dan 50 medewerkers is het RecreatieHero Premiumpakket een interessante optie:

• Een academy in eigen huisstijl
  • Medewerkers koppelen aan bepaalde trainingen
  • Een eigen onboarding programma opzetten
  • Eigen gemaakte trainingen toevoegen & aanpassen in eigen huisstijl

Wacht niet langer en meld je nu aan voor het RecreatieHero Premium pakket. Ga naar www.recreatiehero.nl/werkgever of bel vrijblijvend naar 085 – 864 0036.

RecreatieHero App

In de app stores kun je ook de RecreatieHero app downloaden. Daarin heb je toegang tot al je leeractiviteiten, je persoonlijke profiel & de Bibliotheek. Om dit ook mogelijk te maken op de app hebben we iets nieuws geïntroduceerd; inloggen met een QR code. Scan met de RecreatiHero app bij het inloggen eenmalig de QR code in je profiel in de web-browser - bijvoorbeeld op je laptop - en je bent direct ingelogd. Zo heb je geen wachtwoord nodig voor de app & kun je veilig en simpel inloggen!

Vragen?

Wil je aan de slag met onboarding of het boeien en binden van medewerkers? Wil je starten met online leren? Wil je van jouw bedrijf een lerende organisatie maken?
Neem contact op met Maikel Platjouw, T 06 48 44 30 69 - E maikelplatjouw@goodhabitz.com

Documenten

Tags: online leren cursus opleiden leerplatform training ontwikkeling studie medewerker werk inwerken digitaal opleiden digitaal online