BTW-handleiding watersport

Laatste update: 11/04/2024

Elke ondernemer in Nederland betaalt omzetbelasting (BTW) over de omzet. De BTW kent verschillende tarieven: 0%, 9% en 21%.

Specifiek voor watersportondernemers staan alle regels en aandachtspunten op een rij in de BTW-handleiding watersport. Inclusief modelverklaringen en modelbrieven. Ook staat er informatie in over de BTW-problematiek bij export, sa...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: btw-handleiding btw belasting