HISWA Algemene Voorwaarden Boatshare

Laatste update: 07/05/2020

In de HISWA Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van zowel ondernemer als klant. HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

Klanten hikken soms tegen de kosten van een eigen boot aan. Met meerdere mensen een boot kopen is dan de oplossing, maar dan is het wel noodzakelijk om goede afspraken met elkaar te maken. De HISWA Boat Share Overeenkomst biedt uitkomst. In...