HISWA Algemene Voorwaarden Expertise

Laatste update: 08/12/2021

In de HISWA Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van zowel ondernemer als klant. HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

Deze voorwaarden gelden bij het keuren van een jacht, oftewel bij het beoordelen van de technische en/of constructieve staat van het jacht (of onderdelen daarvan). In de voorwaarden zijn zaken geregeld als de expertise-overeenkoms...