HISWA Algemene Voorwaarden Onderhoud

Laatste update: 17/09/2020

In de HISWA Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van zowel ondernemer als klant. HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

In de HISWA Service en Onderhoudsovereenkomst staat onder meer vermeld wat onder service en onderhoud van het vaartuig wordt verstaan, welk type vaartuig het betreft, wat de betalingsvoorwaarden zijn en hoe het zit met verzekering en garant...