HISWA Algemene Voorwaarden Chartervaart

Laatste update: 10/01/2020

In de HISWA Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van zowel ondernemer als klant. HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

HISWA-leden die schepen mét schipper verhuren, kunnen de HISWA Algemene Voorwaarden Beroepschartervaart hanteren. Onderwerpen als de huurovereenkomst, aansprakelijkheid, verplichtingen van de huurder, verplichtingen van de verhu...