HISWA Algemene Voorwaarden Vaarscholen

Laatste update: 10/01/2020

In de HISWA Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van zowel ondernemer als klant. HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

HISWA-leden die vaarinstructie geven - al dan niet aan boord van een vaartuig – zijn verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden voor Vaarscholen te gebruiken. De inhoud van de vaarinstructie-overeenkomst, aansprakelijkheid, verplich...