HISWA Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Vaartuigen

Laatste update: 17/09/2020

In de HISWA Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van zowel ondernemer als klant. HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

Deze voorwaarden gelden voor de huur en verhuur van vaartuigen zónder bemanning. Ze gelden tevens  voor huur en verhuur van open zeil-/ motorboten voor maximaal twee dagen.

In een huurovereenkomst staan de afspra...