Declaration of Conformity

Laatste update: 10/01/2020

Alle pleziervaartuigen die onder de Wet Pleziervaartuigen vallen, moeten worden opgeleverd met een 'Verklaring van overeenstemming'. Dit geldt voor nieuwe vaartuigen, maar ook voor importvaartuigen van buiten de EU.

De Verklaring van Overeenstemming  is het document waarin de verkoper verklaart dat het vaartuig voldoet aan alle eisen van de Wet Pleziervaartuigen. Ook staat vermeld onder welke technische voorschriften het vaartuig is ontworpen en g...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: CE Wet Pleziervaartuig RCD Recreational Craft Directive