ICOMIA Statistics Book

Laatste update: 17/11/2021

Jaarlijks brengt ICOMIA een Statistics Book uit met de watersportgegevens van alle landen die voor de watersport van belang zijn.

HISWA-RECRON is lid van de International Councel of Marine Industry Associations (ICOMIA). Jaarlijks brengt ICOMIA een overzicht met alle feiten en cijfers van de wereldwijde watersportindustrie uit. Deze statistieken zijn verzameld onder m...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: Statistiek Statistics Data Cijfers