ICOMIA Statistics Book

Laatste update: 12/01/2022

Jaarlijks brengt ICOMIA een Statistics Book uit met de watersportgegevens van alle landen die voor de watersport van belang zijn.

HISWA-RECRON is lid van de International Councel of Marine Industry Associations (ICOMIA). Jaarlijks brengt ICOMIA een overzicht met alle feiten en cijfers van de wereldwijde watersportindustrie uit. Deze statistieken zijn verzameld onder m...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: Statistiek Statistics Data Cijfers