Q&A: Hoe zit het met oude voorwaarden, gelden deze nog?

Laatste update: 10/01/2020

Ik heb onenigheid met een van mijn ligplaatshouders. De huurder beroept zich op de oude HISWA-voorwaarden omdat hij de nieuwe nooit heeft ontvangen. Hoe zit dit?

Bij algemene voorwaarden is het uitganspunt is dat degene die algemene voorwaarden wil gebruiken de andere partij de gelegenheid moet geven om van die voorwaarden kennis te nemen. Dat dit is gebeurd moet de gebruiker van de voorwaarden bewi...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: