Voucherregeling voor watersport- en recreatiebranche

Laatste update: 26/11/2021

Update 12 november 2021: De maatregelen van het kabinet die ingaan op 13 november 2021 hebben weer de nodige gevolgen voor de watersport- en recreatiesector. De bedrijven kunnen gewoon open blijven, maar alle horecagelegenheden en niet-essentiële winkels binnen de bedrijven moeten om 19.00 uur hun deuren sluiten. Daarnaast is de verwachting dat het advies om niet meer dan 4 bezoekers uit te nodigen ook gevolgen heeft voor groepsboekingen bij bijvoorbeeld groepsaccommodaties.

Gasten zullen om deze reden mogelijk willen annuleren. Onze opvatting hierover is dat een dergelijke annulering niet kosteloos is; de gebruikelijke annuleringsregeling is van kracht. Wel kunnen (maar dat hoeft dus niet) de zogenoe...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Inloggen op Mijn HISWA-RECRON

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: corona voucher regeling corona voucher voucher regeling