Boordboek informatie

Laatste update: 17/05/2021

Als verhuurder van boten wil je je klanten graag alle informatie geven die zij nodig hebben om veilig het water op te gaan. Een boordboek is daarvoor een handig hulpmiddel, zodat de huurder tijdens het varen hierin alle informatie kan opzoeken. Maar wat stop je in zo'n boordboek?

Het kost veel tijd en geld om zelf een compleet boordboek met informatie te maken, gelukkig heeft Varen doe je Samen veel brochures gemaakt die je zo kant en klaar in je boordboek kunt stoppen. Een overzicht van alle brochures vin...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: boordboek mail communicatie huurders klanten