Anoniem meldpunt CE

Laatste update: 28/06/2021

Als pleziervaartuigen voor het eerst op de markt worden gebracht, moeten zij voldoen aan de Wet Pleziervaartuigen. Het CE-certificaat is het bewijs dat het vaartuig voldoet aan alle eisen. Helaas houden niet alle bedrijven of particulieren zich aan deze wet.

Daardoor ontstaat er oneerlijke concurrentie. Maar collega-ondernemers aanmelden gaat soms een stap te ver. Daarom kent HISWA-RECRON het Anoniem meldpunt CE.

De Inspectie Leefomgeving en Transport, onderdeel van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, controleert of pleziervaartuigen een CE-markering hebben. Helaas kunnen zij niet altijd alles zien en zijn ze gebaad bij ‘ogen en o...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: Meldpunt CE-keurmerk