Brochure Veilig gebruik van gas aan boord

Laatste update: 31/05/2021

In veel boten wordt gas gebruikt voor koken of warm water. Een veilig gebruik staat daarbij voorop. Regelmatig vinden ongelukken met gas aan boord plaats. Die ongelukken kunnen voorkomen worden door een veilig gebruik, een veilige installatie en een periodieke controle van de gasinstallatie.?

Als watersportbedrijf kun je je klanten goed voorlichten met behulp van de brochure Gasveilig. Daarin staat alles over veilig gebruik van gas aan boord. De brochure is zowel digitaal als op papier beschikbaar.

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: gasveilig gas controle