Brochure gasveilig


Gepubliceerd: 20/11/2019

Regelmatig vinden ongelukken met gas aan boord plaats. Die kunnen voorkomen worden door een veilig gebruik, een veilige installatie en een periodieke controle van de gasinstallatie. Watersportbedrijven kunnen met de brochure Gasveilig hun klanten informeren over veilig gebruik van gas aan boord.

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen   

Tags: gasveilig gas controle