HISWA Algemene Voorwaarden Aanneming, Levering en Verkoop

Laatste update: 31/05/2023

In de HISWA Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van zowel ondernemer als klant. HISWA-leden hanteren verplicht de HISWA Algemene Voorwaarden. De voorwaarden zijn tot stand zijn gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond.

De HISWA Algemene Voorwaarden voor Aanneming, levering en verkoop zijn van toepassing op het gebied van koop en bouw van zowel nieuwe als gebruikte pleziervaartuigen, casco’s, uitrusting en inventaris, ver-, a...