Haven- en Werfreglement

Laatste update: 04/07/2023

Het Haven- en Werfreglement is een verdere invulling van de HISWA Algemene Voorwaarden Verhuur Lig- en Bergplaatsen. In het Haven- en Werfreglement staan regels voor bezoekers aan een jachthaven.

Veiligheid voor mens en omgeving staat daarbij voorop. Als lid van HISWA-RECRON ben je verplicht het Haven- en werfreglement te hanteren. Je kunt het reglement naar eigen invulling verbeteren.