Opleidingsadvies

Laatste update: 15/01/2020

Leren doe je je leven lang, je blijft je ontwikkelen om het optimale uit jezelf en je werk te halen. HISWA-RECON helpt je graag het kennisniveau van jou en je medewerkers op peil te houden.

Vragen je medewerkers om een speciale training? Heb je vragen over bepaalde opleidingen of trainingen? Of wil je een opleidingsplan voor je bedrijf? HISWA-RECRON helpt je graag verder met alle vragen op het gebied van opleidingen. We zoeken...

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: Opleiding arbeid personeel trainingen advies