HISWA Orange Yachting Group


Gepubliceerd: 01/10/2019

Op zoek naar meer leads uit het buitenland? Zet dan je nieuwe jachten of producten in een internationale etalage en sluit je aan de bij de HISWA Orange Yachting Group. Deze groep gerenommeerde jachtbouwers en toeleveranciers in het jachtbouwsegment tot 24 meter geeft de internationale verkoop van Nederlandse jachten/producten een stevige impuls. Het positieve imago van Dutch Built wordt in het buitenland optimaal onder de aandacht gebracht. Profiteer mee!

HISWA Orange Yachting Group, hét exportplatform voor jachtbouwers en toeleveranciers

De HISWA Orange Yachting Group is een stevig samenwerkingsverband tussen jachtbouwers en toeleveranciers die actief zijn in het jachtbouwsegment tot 24 meter. Ze werken samen omdat ze hiermee het Dutch Built beter in de markt kunnen zetten en door marketingbudgetten bij elkaar te leggen een grotere slagkracht creëren. Ben je dus op

zoek naar meer leads uit het buitenland? Zet dan je nieuwe jachten of producten in een internationale etalage en sluit je aan de bij de HISWA Orange Yachting Group.

95% buitenlandse bezoekers op yachtsholland.com
Centraal staat de website www.yachtsholland.com. De website is in twee talen beschikbaar: Engels en Duits. Door online marketing zijn de bezoekersaantallen gestegen en is er meer conversie naar de deelnemers. Als deelnemer heb je op deze site een eigen profielpagina. Jouw producten krijgen veel aandacht met specificaties en beeld- en filmmateriaal die jezelf kunt beheren via Mijn HISWA.nl. Toeleveranciers krijgen de ruimte hun belangrijkste producten te tonen. De site heeft een vergelijkingsmodule, waarmee bezoekers jachten kunnen selecteren op bootnaam, boottype, prijs en/of bouwer. De website wordt geheel vernieuwd medio 2019.

Voordelen:
• Meer leads
• Bundeling van marketing en promotie
• Versterken van positief imago van de Nederlandse jachtbouw
• Profilering op www.yachtsholland.com
• Eigen YouTube-kanaal
• Meer free publicity (internationale persbezoeken)
• Meerjarige marketingstrategie
• Inzet lagere tarieven beursdeelnames
• Minder kosten, meer budget
• Exclusief voor HISWA erkende bedrijven

Criteria voor deelname

Voor de jachtwerven geldt als criterium dat zij een ‘Nederlands product’ op de markt brengen. De definitie voor een Nederlands product is een eindproduct dat door/via een Nederlands bedrijf voor het eerst in het handelsverkeer wordt gebracht. Importeurs van jachten komen daarom niet in aanmerking voor deelname. Aangesloten toeleveranciers hoeven daarentegen niet uitsluitend Nederlandse producten op de markt te brengen.

Kosten

Eenmalige aansluitkosten: € 200 ex btw
Jaarlijkse bijdrage: € 750 ex btw

Voor additionele zaken zoals het internationale journalistenbezoek wordt een beperkte bijdrage gevraagd omdat  niet alle deelnemers hieraan mee doen.

 

 

“Ik zie een stijging van het aantal leads vanaf

yachtsholland.com. Dankzij dit samenwerkingsverband

kom ik in contact met nieuwe klanten

die ik anders niet had gehad.”

Auke van der Werff - Sturiër Yachts

                               

 

“Ook voor toeleveranciers biedt

HISWA Orange Yachting Group toegevoegde

waarde. Samen met de bouwers leveren we

een ijzersterk Nederlands product.”

Roel ter Heide - Whisper Power

 

“Onze marketingbudgetten zijn relatief beperkt.

Door samen te werken ontwikkelen we meer

slagkracht in het buitenland. Daarom ben ik lid van

HISWA Orange Yachting Group.” 

Ronald van Enkhuizen - Gebroeders van Enkhuizen

 

Documenten

Tags: