HISWA-RECRON webinars

Laatste update: 09/09/2021

HISWA-RECRON organiseert webinars en workshops over diverse onderwerpen die van belang zijn voor HISWA-RECRON leden.

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: now 3 webinar webinars circulair ondernemen duurzaam toekomstgericht ondernemen recron voorwaarden vaste plaatsen dynamic pricing vakantiepark van de toekomst veilig verhuren onboarding medewerkers cyber security