Legionellapreventie - zorg voor continue aandacht

Gepubliceerd: 08/08/2019

De Drinkwaterwet verplicht pandeigenaren adequate maatregelen te treffen om legionella te voorkomen. Zwembaden, sauna’s, campings, vakantieparken en jachthavens zijn zogenaamde prioritaire instellingen met een verhoogd risico. Daarom is continue aandacht voor legionellapreventie van groot belang.

Opdrachtgeverschap

Bespreek het onderwerp met uw aannemer. Zorg ervoor dat bij ontwerp en uitvoering van leidingwaterinstallaties deze in de praktijk ‘hotspotvrij’ worden aangelegd. Zorg bijvoorbeeld dat warme en koude leidinge...

Inloggen

Tags: Legionella legionellapreventie veiligheid gezondheid