Modelovereenkomsten

Gepubliceerd: 14/08/2019

Als recreatieondernemer heb je te maken met diverse soorten overeenkomsten, opdrachten en voorwaarden. RECRON (tegenwoordig HISWA-RECRON) heeft modelovereenkomsten voor jouw gemaakt die je kunt gebruiken bij de desbetreffende bedrijfsactiviteit.

Of het nu gaat om een koopovereenkomst, een huurovereenkomst, beheersovereenkomst, gebruikersovereenkomst, een verhuurbemiddelingsovereenkomst, verkoopvoorwaarden, een voorbeeld van een parkreglement of een model voor een opdracht tot ...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen

Tags: modelovereenkomsten koopovereenkomst huurovereenkomst beheersovereenkomst gebruikersovereenkomst verhuurbemiddelingsovereenkomst parkreglement verkoopvoorwaarden taxatieopdracht