Uitzendkracht overnemen? Waar moet je op letten?

Laatste update: 04/08/2021

Regelmatig nemen bedrijven een uitzendkracht over. Goed voor de uitzendkracht en goed voor jouw bedrijf.
Wil je de uitzendkracht een aanbod doen? Neem eerst goed de inleenovereenkomst en voorwaarden door én beoordeel de rechtsgevolgen.

In de overeenkomst met uitzendbureaus is meestal een bepaling opgenomen, waarin staat dat je een redelijke vergoeding moet betalen, als je een uitzendkracht overneemt. Dit betreft een vergoeding aan het uitzendbureau voor verleende diensten...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: uitzendkrachten uitzendkrachten overnemen inleenovereenkomst arbeidsvoorwaarden opvolgend werkgeverschap uitzendbureau