Seijsener Rekreatietechniek

Omschrijving

De Partner in Business die alles weet over geavanceerde en duurzame technische voorzieningen

Marktleider technische infrastructuur voor de recreatie!
Seijsener is in de Benelux de marktleider op het gebied van technische infrastructuur voor de recreatie! Deskundig en ervaren personeel staat altijd klaar om op grond van hun kennis en ervaring plannen te vertalen naar een complete inrichting en een deskundig advies te geven over de installaties.

Wie zijn wij?
Seijsener Rekreatietechniek b.v. is een op kwaliteit en service gerichte organisatie, sinds 1963 gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van kampeerterreinen, bungalowparken en jachthavens. Seijsener is tevens Partner in Business en kennispartner van HISWA-RECRON.

Installeren én produktontwikkeling
De meest specifieke producten worden in eigen bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Seijsener Rekreatietechniek is volledig zelfstandig en heeft het ISO 9001 kwaliteitscertificaat.

Lidmaatschappen
Om onze klantgerichtheid te onderstrepen is Seijsener Rekreatietechniek lid van HISWA-RECRON, Recread,  Nautibel, Uneto-VNI, CKVB, Akwa en BWVS.

Recreatietechniek, elektra, riool, verlichting, toegangscontrole, slagbomen, beveiliging, gas, internet, kabeltelevisie, glasvezelkabel, oplaadpalen, oplaadpaal. Veiligheidskeuring stacaravans.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving

Foto's